Найкращі столичні концерти травня

Written by on 03.05.2019

У травневі дні завжди є кілька вихідних, коли хочеться повеселитися, зустрітися з друзями, насолодитися творчістю своїх кумирів. Київські афіші вже зараз запрошують глядачів на яскраві заходи різних форматів. Ось кілька цікавих подій, які варто відвідати.

Океан Ельзи знову у столиці

Святослав Вакарчук і його команда завжди йдуть назустріч своїм фанатам. Ось і цього разу музиканти почули прохання своїх шанувальників і знову дадуть концерт у Палаці «Україна» 18 травня.

Сюрпризом стане виступ групи разом з оркестром «Віртуози Києва». Це не перший концерт у співпраці з симфонічним оркестром. Раніше вони вже виступали разом з метою збору грошей для сімей військових, які загинули в ході війни на Донбасі. Багато слухачів виявили бажання знову почути цю концертну програму і ось «Океан Ельзи» запрошує на концерт.

На сцені лунатимуть хітові композиції групи, такі як:

  • «Друг»;
  • «Така, як ти»;
  • «Мить»;
  • «Не питай»;
  • «Обійми» та інші.

У програму включили і кілька народних пісень, які будуть представлені в новому аранжуванні «океанів». Виконання оркестру привнесе новизни, сили і оригінальності в улюблені всіма хіти від Святослава Вакарчука та його команди.

Квитки можна придбати за посиланням https://kontramarka.ua/ru/okean-elzi-z-orkestrom-53846.html

 

Gruppa Skryptonite вперше в Україні

Популярний російськомовний репер казахського походження Скріптоніт знову повертається в Україну, але тепер він готовий здивувати своїх фанатів абсолютно новим форматом. 31 травня на сцені Stereo Plaza Аділь Жалелов готовий представити свій новий проект «Gruppa Skryptonite»

Особливу популярність Скріптоніту приніс його перший альбом «Будинок з нормальними явищами». Реперу вдалося повернути російському репу різноманітність, витонченість і інтелектуальність. Незважаючи на це Аділь Жалелов оголосив, що прийшов час змінити формат, а ідей у ​​нього вистачає.

І ось кияни і всі бажаючі оцінити новий проект мають шанс відкрити для себе Gruppa Skryptonite і їх новинку «Глупые и ненужные».

Квитки можна придбати за посиланням https://kontramarka.ua/ru/gruppa-skryptonite-54111.html

 

Паша Дєдіщев та Іра Приходько в Stand-Up in UA

Відмінні жарти будуть звучати для глядача 19 травня в залі Будинку Офіцерів. Організатори також заявили про спеціального гостя вечора – Фелікса Редьки.
Stand-Up in UA продовжує розширювати число своїх шанувальників і резидентів в тому числі. І ось київські шанувальники гумору зможуть насолодитися яскравим і якісним стендапом. У цей вечір перед глядачем виступлять учасники шоу «Прожарка» – Іра Приходько і Паша Дєдіщев.

Ірина – найпопулярніша дівчина в білоруському сегменті стендаперів.  Дівчина вже не один раз продемонструвала своє вміння гостро і зі смаком жартувати про зірок шоубізу і, здавалося б, звичайних життєвих ситуаціях.
Павло Дєдіщев – комік з безмежним почуттям гумору готовий поділитися своїми спостереженнями з життя. Не упускаючи моменту повеселитися від душі.

Квитки можна придбати за посиланням https://kontramarka.ua/ru/standup-in-ua-ira-prihodko-ta-pasa-dedisev-54493.html


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.



Current track

Title

Artist