Підбірка головних музичних заходів листопада у Києві

Written by on 11.10.2018

У світі творчості немає поганої погоди чи сезонності. Тут натхнення вирує щодня. А коли мешкаєш у столиці, то найгірше, що можна зробити – це просидіти довгоочікувані вихідні вдома. Пропонуємо провести цей листопад активно, романтично, цікаво та з запалом. Всього 3 заходи – і життя стане трохи яскравіше!

3D-шоу світового масштабу — «Vivaldianno»

Антоніо Вівальді – відома особистість серед композиторів. Відомий завдяки композиції «Пори року», де кожна мелодія відображає літо, осінь, весну чи зиму. Це приклад людини, який за допомогою всього 7 нот зміг написати насправді чудові мелодії. За все життя ним написано близько 40 опер для скрипки. Але концерт, де просто будуть грати роботи Вівальді – мало цікаво для киян, тому декілька креативників вирішили зробити ціле 3Д-шоу, справжній перфоманс з музичними ілюзіями, танцювальними елементами, художніми перевтіленнями й іншими нереальними спецефектами.

Насолодитися ним можна буде у п’ятницю 23 листопада у Палаці «Україна». Поспішайте, адже квитки на такий захід розбирають досить швидко!
Придбати квитки https://kontramarka.ua/ru/dsou-vivaldianno-misto-dzerkal-45943.html

 

Володимир Малахов

Якщо ви до сих пір вважаєте, що балет це не цікавота незрозуміло, то вам обов’язково варто відвідати виступ Володимира Малахова. Це буде вже ювілейний творчий вечір танцюриста, котрого знають далеко за межами України – в Японії, Європі, США. Починав зі звичайних спектаклів у залах університету та училища, поступово підкорюючи сцени київских театрів і балетних студій. Потім Володимира запрошували на виступ за кордоном у головних театрах Німеччини, Нью-Йорку, Відня. Малахов – приклад того, як суворий, але турботливий чоловік, може бути ніжним, романтичним і дуже відвертим з іншими.

Організатори обіцяють, що сумувати не будете. Буде тепло, затишно, красиво та відверто – саме те, чого бракує прохолодним вечором листопада.

Придбати квитки https://kontramarka.ua/ru/vladimir-malahov-49253.html

 

Open Kids

Маленькі, та вже успішні і відомі по всій Україні дівчата, готові знову підкорювати серця киян! Завдяки своєму таланту вже встигли отримати декілька важливих у музичному світі нагород: «Тінейджерський проект року», «Краща група», «Прорив року». Група підкорює сцени різного рівня вже більше 5 років. Те що їх відрізнює від інших – це яскраві та стильні луки, багато рожевих деталей, красива зовнішність та веселі, запальні пісні.

Цінителі танцювальних співаків також оцінять дівчат, адже вони регулярно тренуються та займаються танцями, завдяки чому їх виступи часто нагадують справжні перфоманси! Вже 24 листопада в Stereo Plaza 5 яскравих молодих зірок порадують всіх цінителів поп-музики своїми старими та новими хітами.
Придбати квитки https://kontramarka.ua/ru/open-kids-48055.html


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.



Current track

Title

Artist

Current show

Altitude Radio

18:00 19:00

Current show

Altitude Radio

18:00 19:00