Весняні концерти у столиці

Written by on 08.01.2019

Останніми днями, коли снігові заметілі обмежують все навколо, столицю розігріватимуть гості з-за кордону. Та не просто розігріватимуть, а й змусять відірватися на повну, зарядивши енергією та емоціями до літа.

Poets of the Fall

Після нетривалої перерви ліричні фінни знову готові порадувати столичних фанів, а також всіх хто вирішить насолодитися їх творчістю в останні дні зими.
19 лютого клуб “Atlas” запрошує всіх поціновувачів рок-музики на концерт бенду з Фінляндії “Poets of the Fall”. Хлопці приїдуть не з порожніми руками. Українські глядачі одні з перших зможуть почути композиції з нового альбому “Ultraviolet”. Музиканти вже на своєму рахунку мають 2 золоті та платинові альбоми.

А почути зі сцени твори, реліз яких вийшов нещодавно, такий шанс випадає не щодня.
Гостей вечора очікує пронизливий вокал від Марко Сааресто, якісний саунд, драйв та лірика – що може бути краще цього зимового вечора.
Придбати квитки https://kontramarka.ua/ru/poets-of-the-fall-49868.html

 

Дискотека 80-х

Найграндіозніший музичний захід, якого з нетерпінням очікують тисячі фанатів. 1 березня киян та гостей столиці очікує крутий івент – Дискотека 80-х на грандіозному майданчику Палацу Спорту.
На сцені для вас виступатимуть кумири мільйонів:

  • завойовник жіночих сердець Томас Андерс;
  • неперевершена учасниця “Арабескі” Сандра;
  • яскравий та хвилюючий Fansy;
  • енергійний дует Ottawan;
  • запальні Патрік Жан-Батист та Аннет Елтайс

Всіх хто народжений у 80-х  очікують улюблені хіти та море фееричних емоцій.

Це вже не перший раз коли такий захід збирає всіх поціновувачів романтичних та запальних мелодій. Гості зможуть насолодитися творчістю своїх кумирів та натанцюватись під запальні хіти. Усі бажаючі будуть підспівувати разом з зірками, а також просто насолоджуватися фантастичним концертом.
Придбати квитки https://kontramarka.ua/ru/diskoteka-h-50391.html

 

Manowar нарешті у Києві

Представники справжнього metal-року вже підготувались до першого виступу у столиці України. Фанати вже зачекались їхнього приїзду, оскільки попередній концерт відмінили і Manowar перенесли виступ.
Особливістю концерту який відбудеться 21 березня у столичному Палаці Спорту стане той факт, що це прощальний тур. То ж шансу побачити Manowar на власні очі та стати учасником крутого шоу в Україні може вже і не бути.

Американський гурт – головний аргумент, який є доказом того що рок ще живий. Представники power metal демонструють на сцені таку силу ті міць голосу і музики, що зовсім не дивно, що саме вони є володарями рекорду Гінеса, як самий гучний концертний бенд у світі.
Хлопці гучно нагадають про себе перед тим як піти зі сцени та поступитися місцем молодим послідовникам. На сцені лунатимуть хіти з легендарних альбомів гурту.
Придбати квитки https://kontramarka.ua/ru/manowar-49617.html


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.



Current track

Title

Artist